Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Χορήγηση δελτίων μετακίνησης Αμεα


Σας ενημερώνουμε ότι ξεκίνησε στα κατά τόπους ΚΕΠ η διαδικασία χορήγησης Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ (πάσο) έτους 2018 για τους δικαιούχους τις Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, με καταληκτική ημερομηνία την 28η Φεβρουαρίου 2019. Για την χορήγησή τους απαραίτητη είναι η προσκόμιση στα ΚΕΠ των ακόλουθων δικαιολογητικών σε πρωτότυπα και φωτοτυπίες:
1) Ταυτότητα,
2) Πιστοποιητικό Αναπηρίας ΚΕΠΑ ή Βεβαίωση Εγγραφής στο Μητρώο Τυφλών της Πρόνοιας όπου θα αναγράφεται η ημερομηνία λήξης του δικαιώματος λήψης του επιδόματος από τον δικαιούχο ή Απόφαση Διοικητικού Διευθυντή Ασφαλιστικού Φορέα ή ΕΦΚΑ, όπου θα αναγράφεται το ποσοστό αναπηρίας όρασης.
3) Τα παλαιά δελτία μετακίνησης

Επιπλέον οι δικαιούχοι θα συμπληρώνετε Υπεύθυνη Δήλωση περί της ακριβούς διεύθυνσης του τόπου διαμονής σας και της μη παραλαβής πάσο από άλλη Περιφερειακή Ενότητα ή ΚΕΠ, την οποία θα προμηθεύεστε και θα συμπληρώνετε επί τόπου στα ΚΕΠ.

Σε περίπτωση έκδοσης πάσο για πρώτη φορά ή απώλειας των προηγούμενων απαιτούνται και τρεις πανομοιότυπες φωτογραφίες ταυτότητας του δικαιούχου. Εάν ο ενδιαφερόμενος αδυνατεί να προσέλθει ο ίδιος στα ΚΕΠ η προαναφερόμενη διαδικασία μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου.

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα