Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Οι μαθητές του Ειδικού ΔΣ Τυφλών ηχογραφούν σε στούντιο






Την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου πήγαμε σε ένα στούντιο για να κάνουμε ηχογράφηση. Το σχολείο μας παίρνει μέρος στον διαγωνισμό "Κάν' ν' ακουστεί". Σε αυτόν τον διαγωνισμό συμμετέχουν όσα σχολεία θέλουν να δημιουργήσουν ένα τραγούδι με θέμα "Τα λόγια του μίσους".
Το δικό μας τραγούδι είχε θέμα τα δύσκολα συναισθήματα που πολλές φορές νιώθουμε και με ποιον τρόπο μπορούμε να τα ξεπεράσουμε. Καθίσαμε κάποια παιδιά και συζητήσαμε πως θα αντιδρούσαμε αν κάποιο παιδί μας φερόταν άσχημα και φτιάξαμε μαζί με μια ομάδα εκπαιδευτικών στίχους για το τραγούδι μας. Την μουσική τη φτιάξαμε με τη βοήθεια των δασκάλων μας Κατερίνας Γεροφώτη και Σίμου Αρμένη.
Πήραμε το λεωφορείο και πήγαμε στο στούντιο. Ήταν ένα μικρό δωματιάκι που είχε κάτι μικρόφωνα, έναν υπολογιστή, μία κονσόλα που έκανε ηχογράφηση. Εκεί μας υποδέχτηκε ο κύριος Ευθύμης ο ηχολήπτης. Ο κύριος Ευθύμης μας έδωσε κάποιες οδηγίες, όπως να μην χτυπάμε τα χέρια μας και να μη μιλάμε μεταξύ μας γιατί όλα θα ακουγόντουσαν στην ηχογράφηση.
 
Όλοι μας τηρήσαμε τις οδηγίες και ξεκινήσαμε την ηχογράφηση. Μας άρεσε πολύ αυτή η εμπειρία, ήταν ωραία που συνεργαστήκαμε και νιώσαμε λίγο σαν να είμαστε πραγματικοί τραγουδιστές!

 

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα